Ouderportaal

Inzet vakdocenten Qrabbl

Inzet vakdocenten Qrabbl

Beste ouders/verzorgers,


De komende tijd zullen we vakdocenten van de organisatie Qrabbl gaan inzetten. Dit zijn vakdocenten die het onderwijs zullen verrijken en tevens zullen ze het vangnet worden van het tekort aan leerkrachten op dit moment.


Met de operatie van Juf Loes en het verlof van Juf Marischa hebben we collega's bereid gevonden om extra dagen te gaan werken. Super fijn! Met daarbij de inzet van Qrabbl hopen we alle kinderen 5 dagen opvang/onderwijs te kunnen blijven bieden.


We kunnen de Qrabbl docenten inzetten voor een workshop als: leren programmeren, musical in 1 dag, biologie, fotografie etc.


De inzet van Qrabbl helpt ons en u om de organisatie op het Kindcentrum en thuis te laten draaien, maar vergt wel enige flexibiliteit van leerkrachten, kinderen, ouders, roosters etc. We doen ons uiterste best alles zo helder mogelijk te regelen.


We zijn blij met deze optie en hopen de komende weken op uw begrip en medewerking.


Morgen zal in groep 6 de eerste Qrabbl docent van start gaan omdat Juf Antina invalt in groep 4 voor Juf Loes! Groep 6 heeft dus een primeur!


Vanaf maandag 15 november zal er elke maandag een Qrabbl docent zijn in groep 4. Ouders zijn al eerder geïnformeerd. Vanaf de week van 29 december zal Juf Venice 4 dagen gaan werken in groep 3 (ma-di-do-vr) Op woensdag 1-9-15 december krijgt gr 3 les van een Qrabbl docent.


Voor groep 7/8 is nog geen vervanging voor het verlof van Juf Marischa. Hier wordt intern en extern hard gezocht naar een passende oplossing. Juf Marischa zal met ingang van 6 december met verlof gaan.


Hopende op uw begrip...


Voor meer informatie verwijs ik u naar de website van Qrabbl:


https://www.qrabbl.nl/


mvg Rianne