Ouderportaal

Nog 5 dagen tot de ruilbeurs!

Nog 5 dagen tot de ruilbeurs!

Beste ouders verzorgers.
Zaterdag 27 november van 10.00 uur tot 14.00 uur gaan wij de deur van Kindcentrum Het Visnet openzetten voor onze allereerste ruilbeurs!
De voorbereidingen zijn in volle gang om u als ouders de mogelijkheid te bieden de kledingkasten aan te vullen. Wij zijn blij om u te kunnen melden dat wij een breed aanbod voor u bij elkaar hebben kunnen verzamelen, en alles geheel gratis! Wij hopen hiermee die gezinnen met een kleine beurs een beetje te helpen in deze dure tijden.
Omdat er binnenkort Sinterklaas gevierd gaat worden, hebben wij ook het nodige aan speelgoed mogen ontvangen, waarvoor onze grote dank!
U snapt dat er wel wat regels aan verbonden zijn vanwege de toename in corona besmettingen. Wanneer u bij ons binnen komt moet u een mondkapje dragen. Verder worden er instructies gegeven door een aantal vrijwilligers om alles in goede banen te leiden.
Wij vertrouwen op uw medewerking dat wij met elkaar een mooie ruilbeurs mogen organiseren.
Wanneer het goed aanslaat, willen wij om de 3 maanden een beurs voor u organiseren. Wij, als team van KC Het Visnet, hopen op een succesvolle eerste ruilbeurs!
TOT ZATERDAG. De koffie/ thee staat voor u klaar!