Ouderportaal

Buitenschoolse opvang

Buitenschoolse opvang

De buitenschoolse opvanggroepen van KC Het Visnet hebben nieuwe namen! 
Voortaan gaan de groepen van de BSO door het leven als:
4 t/m 6 jaar   BSO Zeepaardjes
6 t/m 13 jaar BSO Octopus

De Buitenschoolse Opvang (BSO) van Het Visnet is een vaste groep binnen het Kindcentrum. Dat wil zeggen dat het in de school is gehuisvest en dat er een intensieve samenwerking is tussen de medewerker van de BSO en die van onderwijs. 


Onze buitenschoolse opvang mag u echt meer van verwachten dan alleen opgevangen worden. Wij vinden dat een kind zich bij ons net zo thuis moet voelen als thuis en dat we een aanbod organiseren waar werkende ouders geen tijd voor kunnen maken.

In de BSO zijn kinderen vanaf 4 jaar welkom. Zij kunnen alle dagen in de week terecht bij de voor- en naschoolse opvang. Onze capabele en vriendelijke pedagogisch medewerkers werken met thema’s en organiseren activiteiten in het kader van voor- en vroegschoolse educatie (VVE). Er wordt een breed aanbod aan activiteiten georganiseerd en we houden er rekening mee dat het aanbod passend moet zijn bij de vrije tijd situatie die een BSO is.


Vakantieopvang

In de vakanties organiseren we samen met collega-locatie IKC VanKampen een spannend en actief vakantieprogramma voor kinderen van 4 tot 13 jaar. Elke vakantie maken we een nieuw en actueel programma dat we in de weken voorafgaand aan de vakantie publiceren op de website van UN1EK.

Deze Kerstvakantie is het aanbod: Flyer aanbod Kerstvakantie 2023 

Informatie van UN1EK

Is uw kind tussen de 4 en 13 jaar en zoekt u een leerzame en veilige plek voor buiten de schooltijden? Kies dan voor buitenschoolse opvang bij UN1EK! We bieden verschillende vormen van buitenschoolse opvang (BSO) voor kinderen van 4 tot 13 jaar. De aanpak en activiteiten bij de BSO zijn afgestemd op de profiel en visie van het IKC. Voor de sportieve kinderen hebben we ook een sport outdoor BSO in de Broekpolder in Vlaardingen.

Meer informatie

Opvangpakketten en tarieven
Vakantieprogramma’s
Alles over het Ouderportaal
Wat is een UN1EK Kindcentrum?