Ouderportaal

Rondleiding en aanmelden

Rondleiding en aanmelden

      Klik hier voor: 
      Onderwijs    of    Peuterspeelzaal (Peuteropvang)

Rondleiding en inschrijven voor onderwijs

Wanneer u op zoek bent naar een goede basisschool voor uw kind, bent u van harte welkom op Het Visnet! U kunt telefonisch een afspraak maken voor een informatiegesprek. Tijdens dit gesprek en een rondleiding door de school vertellen wij u graag over onze school en ons onderwijs. Uiteraard kunt u ook al uw vragen stellen.

Is Het Visnet dé school die u voor uw zoon of dochter zoekt en wilt u graag inschrijven? Dan hebben wij voor de inschrijving voor de basisschool de volgende zaken nodig:

– kopie identiteitsbewijs ouders en kind
– burgerservicenummer (sofinummer) kind

Bij de inschrijving vragen we u ook naar eventuele medische bijzonderheden bij uw kind. Het is van groot belang dat wij op school op de hoogte zijn van bijvoorbeeld medicijngebruik, allergieën of andere zaken die betrekking hebben op de gezondheid van uw kind.

Nieuwe leerlingen
Vanaf het moment dat uw kind is ingeschreven krijgt u alle schoolinformatie (nieuwsbrieven) thuis. Ongeveer vier weken voordat uw kind vier jaar wordt, komt de leerkracht van de groep bij u thuis om kennis te maken en u het een en ander te vertellen over de gang van zaken op school. Tevens krijgt u dan een boekje met allerlei tips en gegevens die belangrijk zijn wanneer uw kind voor het eerst naar de basisschool gaat. Tijdens het huisbezoek worden er ook afspraken gemaakt voor de keren die uw kind mag komen “proefdraaien” (maximaal vijf dagdelen).

Als een leerling van een andere school naar ons toe komt, wordt door de directie – met uw toestemming – contact opgenomen met de vorige school. Met het onderwijskundig rapport van de vorige school kunnen wij zo goed mogelijk inspelen op de mogelijkheden van het kind.

Ga naar contact om u aan te melden voor een rondleiding of het inschrijven van uw kind contact.
Of via het oranje formulier (aanvraagformulier rondleiding) aan de rechterkant op deze pagina.


Inschrijven voor opvang (BSO/Peuterspeelzaal)

Voor de opvang (BSO/Peuterspeelzaal) schrijft u uw kind online in via het ouderportaal van Kindplanner. Als u nog geen klant bent bij UN1EK Opvang kunt u zich inschrijven voor het ouderportaal via het registratieformulier. Wanneer u al een account hebt voor uw kind en ook opvang wilt aanvragen voor een broertje of zusje, kunt u dit doen via het bestaande account op het ouderportaal. U kunt uw andere kind aan dit account toevoegen door te klikken op de groene knop met het pictogram van een pijltje naar beneden, rechts van uw naam of de naam van uw kind. Klik vervolgens op de groene knop met een plusje erop met de tekst ‘Broertje/Zusje toevoegen’.

Bekijk voor de uitgebreide uitleg over het Ouderportaal de video.Kijk voor alle andere informatie over inschrijven voor opvang en het ouderportaal op de website van UN1EK. In het oranje UN1EK blok op deze pagina vindt u alle handige links.

Informatie van UN1EK

Voor de opvang schrijft u zich online in via het ouderportaal van Kindplanner. Het ouderportaal biedt u één centrale plek voor het regelen van de opvang van uw kind. Hier kunt u o.a. uw kind inschrijven, inzien op welke dagen uw kind wordt verwacht op de opvang en afwezig melden. Ook kunt u gebruik maken van de Ouderapp.

Als u nog geen klant bent bij UN1EK Opvang kunt u zich inschrijven voor het ouderportaal via het registratieformulier. Wanneer u al een account hebt voor uw kind en ook opvang wilt aanvragen voor een broertje of zusje, kunt u dit doen via het bestaande account op het ouderportaal. 

Meer informatie

Uitleg over het ouderportaal
Veelgestelde vragen
Direct naar het ouderportaal

Aanvraagformulier rondleiding

Gegevens ouders

Gegevens kind


Ik wil een rondleiding aanvragen voor