Ouderportaal

Opvangpakketten en tarieven

Opvangpakketten en tarieven

Alle algemene informatie over de opvangpakketten en tarieven vindt u op de website van UN1EK. In het oranje UN1EK blok op deze pagina vindt u alle links.

Wilt u meer weten over de opvang bij Kindcentrum Het Visnet? Dan kunt u contact opnemen met de directeur van Het Visnet, Rianne van Dorp, via telefoonnummer: 010-4356709. Uiteraard bent u van harte welkom om een kijkje te komen nemen.

Voor al uw vragen over de plaatsing en/of de ouderbijdrage voor de opvang kunt u terecht bij de medewerkers van de afdeling klantenservice van UN1EK. Deze afdeling is iedere werkdag tussen 9:00 uur en 13:00 uur telefonisch te bereiken telefoonnummer 010 – 435 56 11 (keuze 1) of per e-mail: plaatsing@un1ek.nl.

Informatie van UN1EK

We bieden verschillende vormen van opvang aan met bijbehorende tarieven. Kiest u voor 52 of 40 weken hele dagopvang, peuteropvang, voor- en naschoolse opvang, gastouderopvang of flexibele vakantieopvang? Het is allemaal mogelijk!

In onze digitale brochure ‘Opvangpakketten en tarieven’ vindt u het hele overzicht met bijbehorende tarieven en geven we rekenvoorbeelden die een indicatie geven van uw maandelijkse netto kinderopvangkosten.

Brochure 'Opvangpakketten en Tarieven'

Heeft u vragen?

Voor al uw vragen over de plaatsing van uw kind in de opvang en/of de ouderbijdrage voor de peuterspeelzaal kunt u terecht bij de medewerkers van de afdeling Klantenservice van UN1EK. Deze afdeling is iedere werkdag tussen 9.00 uur en 13.00 uur telefonisch te bereiken. De telefoonnummers van de planners kunt u terugvinden op deze pagina. Per e-mail is de afdeling ook te bereiken: plaatsing@un1ek.nl.Meer informatie?

Kosten berekenen met de kostencalculator
Recht op Kinderopvangtoeslag