Ouderportaal

Hele dag opvang

Hele dag opvang

Het Visnet heeft geen Hele Dagopvang binnen het aanbod. 

Alhoewel we heel graag ook voor kinderen van 0 tot 2 jaar plek zouden maken in ons kindcentrum moeten we helaas concluderen dat meerdere opvanglocaties in één wijk geen meerwaarde zijn.

Daarom hebben we de hele dagopvang voor de wijken centrum, de VOP en Indische buurt samengevoegd op één fantastische locatie aan de Curacaolaan (onder leiding van IKC VanKampen). We hebben frequent contact met de opvang zodat als uw kind na hele dagopvang bij de Curacaolaan bij het Visnet op school komt er een goede overdracht zal plaatsvinden.

Indien u gebruik wilt maken van Hele Dagopvang kunt u dat aangeven bij de directie van het Visnet en zullen zij u verder helpen.

Informatie van UN1EK

Voor kinderen van 0 tot 4 jaar bieden we verschillende opvangpakketten aan voor ontwikkelingsgerichte hele dagopvang. U kunt hierbij kiezen voor opvang voor 52 of 40 weken per jaar, maar u kunt ook kiezen voor andere vormen van opvang. Als u wat langere werkdagen draait of latere lestijden hebt, kunt u er ook voor kiezen om uw kleintje op te geven voor verlengde dagopvang. In de hele dagopvang wordt er gewerkt met een VVE programma en onze medewerkers hebben de cursus babyontwikkeling gevolgd. Wilt u advies of heeft u een vraag? Onze Klantenservice helpt u graag. U kunt op maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 13:00 uur contact opnemen met 010-4355611 (keuze 1) of een email sturen naar plaatsing@un1ek.nl.

Meer informatie

Opvangpakketten en tarieven
Alles over het Ouderportaal
Wat is een UN1EK Kindcentrum?